Sztárok

Doppingolással vádolják Berki Krisztiánt

Növekedési hormon tiltott használatával vádolják az egykori Fradi-vezért. Berki Krisztián tagadja, hogy hormonkészítménytől duzzadnának az izmai – írja a Bors.

Doppingolással vádolják Berki KrisztiántA HGH néven ismert tiltott szertől izmosodik az ügyeletes magyar playboy – állítja a bulvárlap egyik olvasója azzal érvelve, hogy Berki Krisztiánon felfedezhetőek a hormonkészítmény hatásának a nyomai. „Hihetetlen, mennyire meglátszik az arcán a HGH. (…) Nem láttam még profi sportolón, akin ennyire kiütnének a tünetek. Nézzétek meg, hogyan nézett ki korábban. És most, ahogy a porcok, orr, fül megnőttek. Az arca is hosszúkásabb lett. Tipikus HGH-fogyasztó. Háromhavi adag kétmillió forint” – jegyezte meg egy olvasó. A HGH amúgy egy növekedési hormon, amely a szteroidokhoz hasonlóan látványosan megnöveli az izomtömeget, csökkenti a zsírt, növeli a csontsűrűséget. Injekció formájában, naponta többször, kis adagokban juttatják a szervezetbe. A tiltólistán lévő szer használójánál szembeötlőek az eredmények: látványosan megnövekednek az orr, fül, állkapocs csontjai. Az USA-ba átruccant Berki Krisztián azonban állítja, nem használ HGH-t. „Eddig ezt a szert még nem használtam, mivel sem a jelenlegi korom nem indokolná, sem a privát életemben nincs rá szükségem. (…) Én a sport és az egészséges táplálkozás híve és követője vagyok, ezért is indulok el júniusban a balatoni Ironmanen” – jelentette ki a jelenleg rádiósként dolgozó playboy, aki a hírek szerint ismét összejött exével, Szabó Zsófival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top