Sztárok

Az öt legcikibb celebrokon

Jennifer Aniston drogos, bajkeverő 22 éves öccséről az elmúlt hetekben sorra cikkeztek a lapok. De nem a kis AJ Aniston az egyetlen celebrokon, aki miatt főhet a feje egy-egy hollywoodi hírességnek!

Az öt legcikibb celebrokonJennifer Aniston öccse, AJ Aniston
Jennifer Aniston kisöccse nem olyan friss hajtás, de a sztori még igen. Amerikai újságírók nemrég neszelték meg, hogy a 22 éves féltestvér állapotát tekintve nomád, és míg világhírű nővére azon töpreng, hogy a lakásméretű luxusgardróbjában mikor engedje ingyen portyázni barátnőit, addig az Alex John nevet viselő fiú egyetlen ruhadarabban éli életét, mégpedig egy furgonban. A fiú nem dolgozik, ellenben olykor fürdik, aktívan vándorol, és rendszeres drogfogyasztó.

Az öt legcikibb celebrokonPierce Brosnan adoptált fia, Chris Brosnan
Az egykori James Bond örökbefogadott fia nyolc éve ejtett komoly sebet nevelőapja hírnevén. Letartóztatták, mert lopott telefonokkal seftelt, de legalábbis birtokolta őket. A retiküllopással és a drogügyletekkel súlyosbított ügy végül arra késztette a 007-es sármos őst, hogy nyilvánosan kitagadja a fekete bárányt. Chrisnek a színész által ugyancsak adoptált lánytestvére sem problémamentes. Különböző rehab-intézmények szinte állandó lakója.

Az öt legcikibb celebrokonMariah Carey testvére, Alison Carey Scott
Mariah Carey-ről főleg világszép ikrei, esetleg követhetetlen súlyingadozásai kapcsán hallhatunk. Alison nevű testvérét egészen ritkán említi, leginkább soha. Persze megértjük, hiszen van, ami még a családi temetkezéseken is kozmetikai prospektusokat lobogtató nőrokonnál is kínosabb. A világsztár 49 éves nővére ugyanis erősen megkérdőjelezhető bájaiból él, mégpedig prostituáltként. Alison óránként 250 dollárt számít fel, a rendőrség pedig már kétszer is letartóztatta tiltott kéjelgés miatt.

Az öt legcikibb celebrokonLaurence Fishburne lánya, Montana Fishburne
Laurence Fishburne-nel megtörtént minden apa egyik rémálma, vagyis lányát ez pornóvideó dívájaként látta viszont. Kim Kardashiannel és Paris Hiltonnal ellentétben a színész lánya az erotikus produkcióját szándékosan jelentette meg, hivatásos szereplőként, méghozzá Chippie D. művésznévvel. A sztár nehezen viselte a megaláztatást, pedig lánya igyekezett rendesen felvezetni előtte a dolgot – néhány komolyabb kilengéssel. 2009-ben tiltott üzekedésért tartóztatták le, majd pár hónappal később azért, mert megverte barátja exét. Laurence jelenleg semmilyen formában nem szívesen látja szívesen a lányt.

Az öt legcikibb celebrokonReese Witherspoon bátyja, John Draper Witherspoon
Nem, nincs kegyelem. Még egy olyan patyolattiszta aurájú gigacelebet sem kímél a sors, mint a harmadik gyermekét látszólag teljes, családi békében váró Reese Witherspoon. Hollywood templomjáró angyala talán az egyik legkínosabb rokoni kapcsolatával dicsekedhet, illetve inkább nem. Bátyja, 2002-ben, új utcalakóként behatolt egy alvó szomszédja házába, különleges üdvözlésben részesíteni. A lány arra ébredt, hogy John Draper hatévnyi börtönt kockáztatva bőszen vetkőzteti, csókolgatja őt, miközben alsóneműjében matat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top