Sztárok

VV Cristofel újabb pofont adott

VV Cristofel úgy döntött, hogy a Frizbiben sírja el bánatát. Hajdú keményen kikérdezte az állítólagos nőverésről a kubai csődört, akiből köszöni szépen, de nem kér többet az RTL Klub.

VV Cristofel újra pofont osztottHogy mi motiválta a pofozó VV Cristofelt, hogy Alekosz után ő is a Frizbiben haknizzon, csak ő tudja. Persze vannak tippjeink. Egy biztos, miután a villát villámgyorsan elhagyó 19 éves fiú a Frizbiben szerepelt, az RTL Klub nem kér többet belőle. „Cristofel mostantól nem tartozik a Való Világ csapatába. Ő döntött így, nagyon sajnáljuk a döntését, de annak minden következményével számolnia kell. Különösen érthetetlen számunkra ez azért, mert ott van előtte Alekosz példája, amiből látszik, hogy a nézők elítélik azokat az embereket, akik hátat fordítanak azoknak, akikkel egy csapatot alkottak. De hát úgy látszik, ő már csak ilyen, és most éppen mi kapunk tőle pofont” – mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Nyilván nem Cristofel az utolsó „átigazoló” a médiában, bár azt tegyük hozzá, hogy eddig nem sok embernek jött be az átszerződés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top