Sztárok

Exkluzív Palácsik Tímea: “Nem jegyzett el Andy Vajna”

Szombat este futótűzként terjedt a hír, hogy Andy Vajna eljegyezte Palácsik Tímeát. A pletyka egy baráti vacsorából indult ki. Az érintettektől úgy tudjuk: nincs szó lánykérésről!

Exkluzív Palácsik Tímea: Nem jegyzett el Andy Vajna Szombat este még a Csillag Születik élő adásán is Andy Vajna és Palácsik Tímea állítólagos eljegyzése volt a téma az ott dolgozó újságírók között. Az egyik internetes portál azt állította, a pár már barátainak is bejelentette a hírt. Mi azonban a tények hiányában nem szerettünk volna a pletykáknak felülni, ezért azonnal megkerestük az érintetteket. Palácsik Tímeát sms-ben értük utol, jeleztük neki, hogy futótűzként terjed eljegyzésének híre, majd rákérdeztünk, megszólal-e az ügyben, ha az egyáltalán igaz. „Ez nem igaz, sajnos” – kaptuk meg a választ Tímeától. Ez persze azt is jelentheti, hogy sajnos nem igaz, hogy futótűzként terjed a hír, de természetesen most nem erről van szó, hanem arról, hogy nem volt lánykérés. Így bármilyen szépen is csillogott Tímea ujján a képünkön látható gyűrű a nők elleni erőszak leküzdéséért kampány aláírásgyűjtésekor, az nem egy eljegyzési ékszer volt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top