Sztárok

Bagosi Alexandrát megoperálták

Bagosi Alexandrát először csak vese- és tüdőgyulladással kezelték, majd a sok antibiotikum után két cisztát találtak méhében. A X-Faktor sztárját azonnal megműtötték, és eltávolították a daganatokat.

Bagosi Alexandrát megoperáltákBagosi Alexára rájár a rúd: először vese-, majd tüdőgyulladással kezelték orvosai. A sok antibiotikum szedése után azonban a nemrég modellként is bemutatkozott énekesnő görcsölni kezdett, így azonnal elment nőgyógyászához, aki szörnyű hírt közölt vele. „Majdnem leestem a székről, amikor az ultrahangon meglátta, hogy egy 6,5 és egy 11 centiméteres ciszta van a méhfalamon – mesélte a Blikknek Alexandra. – Minél előbb el kellett távolítani a cisztákat, ezért amint tudtam, be is feküdtem a kórházba. Szerencsére nem kellett sokáig bent lennem, egyébként se bírok sokáig egy helyben maradni. A műtét után azonban túl hamar kezdtem el dolgozni, ezért bevérzett a helye, úgyhogy most megint pihennem kell, amennyit csak tudok” – mondta a szívós anyuka, aki hamarosan meglepetéssel jelentkezik rajongóinak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top