Sztárok

Varga Viktor újra szingli lett

Varga Viktor szabadságvágya legyőzte a szerelmet. A Csillag Születik sztárja elhagyta kedvesét, bár ezt egyelőre nem szívesen vallja be, pedig a szakításról már hetek óta pletykálnak.

Varga Viktor újra szingli lettVarga Viktor szakított  kedvesével, Lindával. Igaz, a Csillag Születik sztárja még kicsit titkolná ezt a dolgot, és maga sem ad egyértelmű válaszokat arra, mi is történt valójában kapcsolatukban. „Én nem tudok semmiről. Meglehet, hogy vannak dolgok, amik átalakultak kicsit, már nem olyan, mint az elején, de még mindig szép” – mondta Varga Viktor a Blikk kamerái előtt. Aztán már maga sem tudta megválaszolni azt a kérdést, hogy szakított, vagy csak kicsit lazábbra engedte a pórázt. Tény, hogy kapcsolatuk már nem a régi, Viktor pedig hamarosan Párizsba utazik, hogy egy francia énekessel dolgozzon együtt. Oda a barátnője, Linda már biztosan nem kíséri el. Viktor nem tűnik mostanában kifejezetten boldognak, amiről valószínűleg Puzsér Róbert is tehet, az ítész múlt héten alázta meg Viktort.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top