Sztárok

Hernádi Judit nem tudta leplezni érzelmeit

Juhász Marci kisfilmjében árulta el, hogy családja anyagi biztonságáért küzd a Csillag születikben. Hernádi Juditon a fiú előadása alatt végig látszott a meghatottság.

Hernádi Judit meghatódott Juhász Marci sorsánHernádi Judit arra kérte Juhász Marcit, hogy hiába boldog éppen, előadásába vigyen egy kis saját sorsot, és mutassa meg bánatát. „Szar az élet és szegény vagy! És én szeretlek nagyon” – mondta az egész élő adás legkeményebb mondatait a zsűritag. Marci korábban elárulta, hogy gyermekeit majd Marcinak és Katának hívják, és értük jelentkezett a Csillag születikbe is. „Mi már egy család vagyunk a menyasszonyommal, és én biztos anyagi hátteret szeretnék magunknak” – mondta a nemrég Pestre költözött fiú, aki Ördög Nórának bevallotta: tényleg nagyon boldog, csak Borsodban olcsóbb a sör, mint Pesten. A munkanélküli-segélyből élő fiú nem az egyetlen szegény sorsú versenyző, Plazma is anyagi gondokkal küzd, akárcsak Szakos Andi a Megasztárból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top