Sztárok

VV Attila függő lett

Egyedüli társa a kutyája, na meg a Facebook, ahol napi több órát tölt, és elemzi villalétét. VV Attila végre bevallotta: ő bizony nem százas! A Való Világ nyertese leginkább függőnek tűnik.

VV Attila függő lettNapi több kiírásban elemzi a villában töltött idejét Knapp Attila, azaz VV Attila. Miután többen javasolták neki, hogy inkább egy könyvet írjon, a nemrég szakított fiú meglepő vallomást tett: „Mindhárom párbajt hihetetlen többséggel nyertem meg. Több olyanról is tudok, akik százezer forint felett küldtek SMS-t rám. Ti, akik szavaztatok, biztosan hülyén éreznétek magatokat, hogy akkor most még egyszer fizessetek. Nem sok mindennel tudom meghálálni azt, hogy mellettem álltatok, de ha ez számít valamit, akkor itt a Facebookon osztom meg a VV-s élményeket veletek. Hálám jeléül, amit remélem, hogy be tudtok számítani törlesztés gyanánt. A negyedik ok pedig, hogy egyszerűen imádok Facebookon lógni, mert nem vagyok teljesen 100-as…” – írta a nyertes, aki egyre inkább Facebook-függőnek tűnik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top