Sztárok

Hülyeségekre költ dollármilliókat Beckhamné

A vastag bukszás hírességek ritkán fogják vissza magukat, ha rájuk támad a költekezhetnék. Összeszedtük a pénzköltés műfajában legprofibb celebeket.

Victoria Beckham
Aranymobil és ékszergyűjtemény

Beckhamné jótékonykodásból legfeljebb elégségesre számíthat tőlünk, de észveszejtő költekezésben tuti osztályelső a hírességek között. Semmit sem tagad meg magától, de mondjuk miért is kellene? Férjével közös vagyona 310 millió dollárra rúg. Ebből prímán futja 24 karátos aranymobilra, egy 100 darabos Birkin-táskakollekcióra és saját luxusautókra is. Házassága első évében állítólag mintegy 13 millió dollárt pancsolt el, és amióta vagyonuk gyarapodik, még kevésbé fogja vissza magát. Spontán vásárlókörútjai is híresek, volt, hogy egy órára és egy gyűrűre hagyott ott mintegy 90 ezer dollárt, saját bevallása szerint pedig csak ruhára és kiegészítőkre évi 150 ezret költ, dollárban.

Hülyeségekre költ dollár milliókat Beckhamné
100 darabos Birkin-táskakollekció
Hülyeségekre költ dollár milliókat Beckhamné
Aranytelefon
Hülyeségekre költ dollár milliókat Beckhamné
Évi 150 ezer kiegészítőkre

Beyoncé
Leggingskirálynő

Az énekesnő költekezési stílusa inkább a tematikus vonalat képviseli. Amikor pár éve ráébredt, hogy a legginsekből snassz a hagyományos fekete verzió, 100 ezer dollárért újított be egy arany modellt a Balenciagától. Természetesen itt nem állt meg a fejlődésben, kismamaként férjével együtt fokozottak a vásárlói igényei. Luxuskörülmények között szült, nyugalma biztosítására valóságos hadsereget béreltek fel. Egyes hírek szerint 35 millió forintnak megfelelő összeget költöttek Blue Ivyra születésekor, 1 millió dolláros, személyre szabott Mercedes minibusszal szállították, szobájában pedig 20 ezer dolláros bölcső, és egy 600 ezer dolláros arany hintaló is helyet kapott.

Hülyeségekre költ dollár milliókat Beckhamné
Szegecses is van neki
Hülyeségekre költ dollár milliókat Beckhamné
A feketét már unja
Hülyeségekre költ dollár milliókat Beckhamné
Kismama tigrisben

Petra és Tamara Ecclestone
100 párnyi luxuscipő

Leáldozott a Hilton lányoknak. A Forma–1-mogul Bernie Ecclestone lányai, Petra és Tamara szinte követhetetlen magasságokban űzik a pénzköltést mint sportot. Tamara önjelölt tévés személyiség, valamint modell, mániákus vásárló, 100 párnyi Christian Louboutin-cipővel a közel 2 millió dolláros értékű gardróbjában. A lány fotózási kellékként használt már 1 millió dollárnyi készpénzt is, de a lakását sem hanyagolja el. 15 milliárdos otthonába mintegy 330 millió forintért vett kádat. Húgáról elég, ha annyit mondunk, hogy egy évvel ezelőtti esküvője félmilliárd forintba került, tavaly vásárolt otthona pedig Amerika legdrágább háza. 150 millió dollárért árulták.

Hülyeségekre költ dollár milliókat Beckhamné
Lassan a kutya is ezeket hordja
Fotó: People
Hülyeségekre költ dollár milliókat Beckhamné
Trendibb, mint Hilton
Fotó: People

Nicolas Cage
12 hónap alatt vásárolt 22 luxusautót

A színész legendás költekező. Egykori munkatársa szerint csak 2007-ben 33 millió dollárt költött ingatlanokra, de emellett a 12 hónap alatt vásárolt 22 luxusautót, ötven műtárgyat, ékszert és más értékes ingóságot. Cage autógyűjteménye a legfigyelemreméltóbb, összesen 50 különleges és drága kocsija van. Az ő tulajdonában van az iráni sah Lamborghini Miura SVJ-je is, amelyért állítólag félmillió dollárt fizetett. Szerény játékszerei között van még egy Gulf Stream jet, két sziget és jachtok is. 

Hülyeségekre költ dollár milliókat Beckhamné
Hülyeségekre költ dollár milliókat Beckhamné

 

fotó: lifestyle.ezinemark.com
Fotó: lifestyle.ezinemark.com

Mike Tyson
Vegyél tigrist trénerrel!

A sportoló hirtelen felindulásból 2 millió dollárért vett exfeleségének egy otthoni pezsgőfürdőt (446 millió forint), amiből akár egy budai villa is kijönne. Tyson költekezési szokásait elnézve, annyira nem érthetetlen, hogyan is halmozott fel mintegy 38 millió dollárnyi adósságot úgy, hogy karrierje során 400 millió dollárt keresett. Autókra, motorokra 4,5 millió ment el, ruhákra, ékszerekre, 3,4, személyes kiadásokra 7,8 millió. Két fehér bengáli tigrisére 140 ezer dollárt költött, a trénerük fizetésére pedig évi 125 ezer dollárt. Bravó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top