Sztárok

Házassággal hitegette nőit Damu

Exanyósa szerint a rács mögött ülő színész igazi nőcsábász, minden barátnőjének ugyanolyan forgatókönyv szerint udvarolt. Házasságot és gyerekeket ígér a szerelmeinek, ám a kedves szavakat előbb-utóbb tettek követik – írja a Blikk.

Házassággal hitegette nőit DamuDamu Rolandnak minden nő az élete értelme, és nem okoz neki gondot, ha még az előző is ezt hiszi magáról – állítja a színész exanyósa, Éva, akit időközben lerendezett Damu. Mint ahogy legutóbb kiderült, a börtönbüntetését töltő színész még a pszichiátrián jött össze legújabb barátnőjével, Edinával, miközben menyasszonyával, Jucikával – aki folyamatosan látogatta Damut, és hordta a szennyesét – még nem szakított. „Anyósa” igencsak megdöbbent, amikor kiderült, a lánya mellett még egy szeretője is volt Damunak, sőt már a megismerkedésük első hetében házasságot ígért az új kedvesének. „Nagy nőcsábász ez a Roli” – kommentálta az asszony, hogy Jucikát ilyen gyorsan lecserélte a színész. Állítja, Damuban mindig érzett egy kis számítást, a férfi ugyanis mindig ugyanazzal a tervvel udvarolt: minden szerelmétől gyereket akart, hogy aztán majd családként, közösen éljenek a nő házában. Ugyanerre vágyott Jucika mellett is, aki nem védekezhetett, mert a színész mindenáron gyereket akart tőle, ám a fiatalasszony – mint édesanyja elmondta – rettegett attól, hogy teherbe esik Damutól. Jucika időközben, a szakítás után visszament férjéhez, lánya apjához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top