Sztárok

Tolvai Renit utánozza Liptai Claudia

Liptai Claudia a péntek esti Megasztárban egy ugyanolyan stílusú ruhában lépett színpadra, mint Tolvai Renáta a Megasztár 5-ben. A műsorvezetőnek azonban nemcsak a ruhája, az alakja és haja is annyira megegyezik az énekesnőével, mintha ikertestvérek lennének. A versenytől egyébként Talán Attila búcsúzott.

Fekete, simulós ruha, aranyszegélyes váll: ez volt pénteken a múlt héten sokat káromkodó Liptai Claudia ruhája, ami kísértetiesen hasonlított arra a szettre, amelyet Tolvai Renáta viselt az előző szériában. A cipőfüggő műsorvezető és az énekesnő ráadásul egyébként is hasonlít egymásra: testalkatuk, hajuk színe és a vágása is megegyezik. Koruk azonban nem, így irigylésre méltó lehet, hogy Claudia nyugodt szívvel felvehet egy ugyanolyan ruhát, mint egy húszas éveiben járó lány. „Az előző szériához képest idén a zsűri és a műsorvezetők is sokkal elegánsabb és visszafogottabb stílust képviselnek” – mondta el korábban a Nők Lapja Cafénak a Megasztár stylistja, Andó Ildikó, aki elárulta: Claudiánál a testkövető vonalú ruhák élveznek előnyt a műsorvezető klasszikus női idomai miatt.

 

Tolvai Renit utánozza Liptai Claudia
Tolvai Renit utánozza Liptai Claudia

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top