Sztárok

Britney Spearsnek megint elment az esze

Fogják a fejüket az amerikai X-Faktor készítői. Britney Spears az idei évadban csatlakozott a műsorhoz mint mentor, ám olyan igényei vannak, amiket csak külön személyzet képes naponta beszerezni.

Britney Spearsnek megint elment az eszeKikerült Britney Spears különleges listája. Az énekesnő öltözőjébe minden X-Faktor-adás és meghallgatás alatt tömérdek hizlaló kaját készítenek be a tehetségkutató munkatársai.

Íme a heti lista:
6×24 doboz diétás kóla
10 zacskó chips
10 pikáns csirkeszárny vagy comb
12 darab Snickers csoki
két tál burgonyasaláta

Ezeken kívül Britney öltözőjébe minden nap 12 váza magnóliát kell tennie a stábnak, és Britney a műsor alatt csakis a saját stylistja által kiválogatott Herve Leger-ruhákat hajlandó viselni – írja a foodista.com internetes hírportál. Emellett az énekesnő vitte a produkcióba saját kozmetikusát, manikűrösét és masszőrét. A manikűrös azért vicces, mert az X-Faktor nyitópartiján lerágott, véres körömmel jelent meg.

Itthon Hernádi Judit vitte egyedül a saját segítőit a Csillag Születik produkcióhoz. „Kikötöttem, hogy kikkel szeretnék együtt dolgozni. Például azzal fodrásszal, akit a Heti Hetes kezdete óta ismerek. Vele szakmailag és emberileg is tökéletesen megértjük egymást. Egy másik fodrászt is kiválasztottam, aki nagyobb produkciókban szokta a hajamat készíteni. Rajtuk kívül kértem azt a sminkest is, akivel szintén régóta jóban vagyok. Ilyen emberek kezei között nekem nincs más dolgom, mint hogy beülök a fodrász- vagy a sminkszékbe, és hagyom, hogy dolgozzanak rajtam” – magyarázta korábban Hernádi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top