Sztárok

Szakos Andi nagy bejelentése a finálé előtt

A fináléba jutott énekesnő nemcsak a saját karrierjéért, hanem a családja jövőjéért is énekel a pénteki döntőben. A megasztár arra számít, hogy a tehetségkutató után egy boldog időszak köszönt be számára – írja a Bors.

Szülei háza múlik ma este Szakos AndinAz utolsó nagy megmérettetés mellett családja nehéz anyagi helyzete is nyomja Szakos Andi lelkét. „Mi már győztesek vagyunk Gigivel. Kivéve azt az »aprócska« részletet, hogy milliókat kap a győztes” – hangsúlyozta a megasztár, akinek terhességéről pletykáltak korábban. Mint mondja, a nyeremény csak töredéke annak, amennyi tartozás van a szülei házán, ám bízik abban, hogy sok és kitartó munkával előbb-utóbb jobbra fordíthatja a családja életét. Andi rengeteget akar dolgozni, fellépésekre járni, és szeretne egy lemezt is készíteni. „A ma esti finálé után mindenképpen új időszámítás kezdődik, lesz, ahogy lesz” – jelentette ki a 27 éves énekesnő, aki már eldöntötte, hogy a fővárosban kezd új életet a kedvesével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top