Sztárok

VV Veronika VV Attilával nyomul

Újra egymásra talált a villa két barátja. VV Attila és VV Veronika közös fotókon pózol, mert együtt tanulnak vezetni. Szép is ez.

VV Attila nyereményautója még várja, hogy híres gazdája belepattanjon. A Való Világ 5 győztese még csak pár napja iratkozott be egy autósiskolába, ráadásul társasága is van. Attila ugyanis villabéli egyik kedves cimborájával, Veronikával együtt sajátítja el az autóvezetés rejtelmeit. „Golyófej és kacsacsőr. Péntektől együtt járunk KRESZ-re” – írta Facebook-oldalára Attila, majd pénteken az első közös óráról is megörvendeztette egy fotóval rajongóit.
Attila és Veronika barátsága erősnek mondható, Veronika a végjátékban is az összeférhetetlen fiúnak szurkolt, még közös pólót is csináltatott, hogy erősítse kettejük kapcsolatát. Attila pedig elsőként állt ki Veronika mellett, amikor megtudta, hogy a kubai összeverte a lányt. Talán ez egy olyan villabarátság lesz, ami megmarad évekig.

VV Veronika VV Attilával nyomul
VV Veronika VV Attilával nyomul

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top