Sztárok

Ördög Nóri öccsével kavart VV Kinga

Kialakulóban volt a románc az egykori villalakó és a műsorvezető testvére között, ám VV Attila miatt nem mélyülhetett el. Kinga ugyanis még mindig erősen kötődik a Való Világ győzteséhez – írja a Blikk.

Ördög Nóri öccsével kavart VV KingaÖrdög Nóri öccsével, Árpival került közelebbi kapcsolatba VV Kinga. Csakhogy VV Attilától – még ha már nem is alkotnak egy párt – nem tud elszakadni, a villa összeférhetetlenje pedig mindent megtett, hogy megakadályozza a bimbózó románcot – értesült a bulvárlap. A CSISZ háziasszonyának a testvére többször is randizott a nyuszilánnyal, a kapcsolatuk azonban nem mélyülhetett el, sőt az egyik randijuk éppen Attila miatt sült el balul. „2-3 hónapja került közel egymáshoz Kinga és Árpi (…) Árpi el tudta volna képzelni, hogy kapcsolat alakuljon ki köztük, Kinga viszont még mindig Attila bűvkörében él, lelkileg sakkban tartja, (…) ezért nem jöttek össze végül” – tudta meg a Blikk Árpi egyik ismerősétől. Ördög Nóri öccse nem tagadja, valóban kedveli Kingát, de csupán pár randiról volt szó köztük. „Attilát nem szeretném minősíteni” – zárta sokat sejtetően a mondandóját. A drasztikusan lefogyott Kinga is szűkszavúan kommentálta a kapcsolatukat. Állítja, Árpival már csak barátok, gyakran találkoznak, összejárnak, ami pedig Attilát illeti – mint mondja –, ő is csak a haverja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top