Sztárok

Őrjöngött Szakos Andi anyja

A Megasztár ezüstérmesét eljegyezte kilenc évvel fiatalabb kedvese, ám erről csupán a lapokból értesültek a szülők. Az énekesnő anyukája teljesen kiborult lánya viselkedésén – írja a Blikk.

Őrjöngött Szakos Andi anyjaÁll a bál Szakos Andrea családjában. Andrea kedvese, a 19 éves Gergő már eddig is konfliktusforrás volt az énekesnő és szülei között, ám ezúttal tovább éleződött a családi dráma. A szülők tudták meg utoljára, hogy Andi és kilenc évvel fiatalabb szerelme, akinek élő adásban vallott szerelmet, eljegyezték egymást. „Mi szombat hajnal óta nem beszéltünk Andival, az újságból és a tévéből tudtuk meg, hogy Gergő már a vőlegénye. Csak az érdekes, hogy tőlünk tuti nem kérte meg, mert mi nem adtuk volna. Előbb ölném meg” – fakadt ki Margó. Mint a sokat nélkülöző megasztár édesanyja elmondta, a lánya teljesen megváltozott, amióta a kisvárosból Budapestre ment szerencsét próbálni. Andi családja egyébként már a kezdetek óta ágál Gergő ellen, mondván, nem méltó lányukhoz. „Az ő élete, úgy b…a el, ahogy akarja, én már belefáradtam” – panaszkodott az anyja. Andi is nagyon szomorú, hogy így elmérgesedett a viszony, ám nem érti, hogy a szülei miért nem tudják elfogadni, hogy megváltozott az élete, és immár saját döntései vannak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top