Sztárok

Szakított párjával Debreczeni Zita

Újra egyedül a fotós-modell, akinek egy év után ért véget a kapcsolata a tinédzserkori szerelmével. A közös utazások, a közös programok ellenére szakítottak– írja a Blikk.

Szakított párjával Debreczeni ZitaDebreczeni Zita nemrég szakított kedvesével, Viktorral, akivel néhány hónapja még a közös életet tervezték – állítja a Blikk. Exe a hétvégén már bele is vetette magát a bulizásba egy siófoki szórakozóhelyen. „Nagy szerelem volt az övék, bár az igaz, hogy úgy hallottam, az utóbbi időben voltak problémák kettőjük között” – értesült a bulvárlap a pár egyik ismerősétől. Zita és Viktor gyerekkoruk óta ismerik egymást, de a tiniszerelem csak később fordult komolyabbra. A modell a Kedves Ferenc üzletemberrel való négyéves kapcsolata után a gyerekkori barátja mellett találta meg a boldogságot, ám a szerelmük csupán egy évig tartott. Zita Viktorral, aki a nemrég bezárt siófoki Coke Club vezetője volt, fél évvel ezelőtt még Dominikán nyaralt, nemrég pedig Miamiban töltött el néhány hetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top