Sztárok

Az életével játszik Muri Enikő

Akár az egészségét is beáldozza a karrierjéért az X-Faktor felfedezettje. A látványos show-műsoraiért ugyanis komoly áldozatot hoz – írja a Blikk.

Az életével játszik Muri EnikőMuri Enikő beiratkozott egy olyan speciális táncórára, ahol tűsarkakon sajátítja el a színpadi mozgást. A tengerentúli karrierre vágyó énekesnőnél két éve kezdődő porckopás van a térdében. Bár tudja, hogy az orvosok nem ajánlják neki a magas sarkút, mert megterheli a térdet, ennek ellenére nem mond le a viseléséről. „Nekem most a karrierem a legfontosabb, ezért pedig az egészségemet is beáldozom. Amíg nincsenek problémáim, nem érdekel, a lényeg, hogy kiszolgáljam a közönséget” – jelentette ki a Rocktenors egyik énekesével randizó Enikő. Mint mondja, tisztában van azzal, hogy elég egy rossz mozdulat, hogy megtörténjen a baj, de éppen azért gyakorol a táncórákon, hogy ne a színpadon ügyetlenkedjen magassarkúban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top