Sztárok

Beindult Radics Gigi amerikai karrierje

A Megasztár 6. szériájának győztesére felfigyelt egy Amerikában élő magyar zeneszerző és egy világhírű producer. Az énekesnő az első dalát Los Angelesben énekelheti fel – írja a Blikk.

Amerikában már saját dal várja Radics GigitRadics Gigi – ahogy Liptaiék tanácsolták neki – hamarosan elutazhat a tengerentúlra, hogy Los Angelesben felénekelhesse első számát. Egy magyar származású dalszerző, Kelemen Huba ugyanis felfigyelt a 15 éves tehetségre, akinek többen is nemzetközi karriert jósolnak. Összeállt Pascal Guyo, nemzetközi hírű producerrel, és kifejezetten Giginek írtak egy dalt, amit már javában tanul a megasztáros. „Los Angelesben fogja Gigi felénekelni a számot, a világ 10 legjobb stúdiója között számon tartott stúdióban, ahova rendszeresen járnak világsztárok. Úgy néz ki, a videoklipet is ott fogjuk felvenni hozzá” – mondta Joós Istán, a Magneoton illetékese (ők szerződtették a tehetségkutató győztesét).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top