Sztárok

VV Veronika és Cristofel újra együtt?

Az erőszakkal vádolt kubai csődör szerint Veronika békülni akar, és vissza akarja könyörögni magát hozzá. A volt villalakó egyelőre nem mondott igent a megvert lánynak – írja a Bors.

VV Veronika és Cristofel újra együtt?Meglepő fordulat állt be Cristofel és VV Veronika kapcsolatában. A barátnője megverésével vádolt kubai fiú azt állítja, hogy exe megbocsátott neki, és mindenáron békülni akar vele, sőt fel is melegítené a kettőjük közötti románcot. Mint mondja, Veronika – aki korábban kidobta őt – meglátogatta, és sírva könyörgött, hogy szakítson a jelenlegi, állítólagos barátnőjével, és költözzön vissza hozzá. „Hosszasan beszélgettünk, és oda is bújt hozzám. (…) Ő mindenáron vacsorázni szeretett volna velem, meg moziba menni, de én elutasítottam” – mesélte Cristofel, akinek csak könnyű testi sértés miatt kell felelnie. A kubai csődör azonban elbizonytalanodott, még nem mondott igent; úgy érzi, egyelőre képtelen kibékülni a lánnyal. VV Veronika azonban nem kommentálta Cristofel béküléses sztoriját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top