Sztárok

Bochkor állás nélkül?

Veszélybe került Bochkor Gábor munkája. A rádiócsatornája ugyanis komoly tartozást halmozott fel, s ha nem fizet, a hallgatóknak akár már nyár közepétől a bumerángosok nélkül kell ébredniük – írja a Blikk.

Elvesztheti Bochkor az állásátA Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) bejelentése szerint a Neo FM körülbelül 750 milliós adósságot halmozott fel, amelyet ha nem tud megfizetni, már a nyár folyamán elveszítheti sugárzási engedélyét. A tartozás különböző jogcímeken jött össze. Az első és legfontosabb a médiaszolgáltatási díj, a másik a szerződésben vállalt bankgarancia kérdése, illetve a különböző szerződésszegések miatt kiszabott bírságok. Az FM1 Zrt.-nek nagyjából két hete van arra, hogy eldöntse, tud-e fizetni, az első havi részlet ugyanis június 18-án esedékes. Ha nem fizetik be, akkor a hallgatók elbúcsúzhatnak a Neo FM-től és ezzel az egyik leghallgatottabb reggeli műsortól, a korábban feljelentett Bumerángtól is, ahonnan Boros Lajos az év végén nyugdíjba vonul. Az utódját egyébként már javában keresik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top