Sztárok

Most Puzsér akar diktálni

A szigorú kritikus titkokat árult el az RTL Klub tehetségkutató műsoráról. Abban pedig már most biztos, hogy csak szigorú feltételekkel vállalna szerepet egy újabb produkcióban – írja a Bors.

Most Puzsér akar diktálniA Csillag Születik ítésze anno azért bólintott rá a Csillag Születikre, hogy minél több emberhez eljuttathassa az üzenetét. Állítja, valóra váltak a reményei, nagy tömegekhez beszélhetett, felhívva a figyelmet például a show-biznisz hazugságaira, a tehetségkutatók zsűrizési gyakorlatának irrealitásaira, a dalszövegek ostobaságára és a szórakoztatóiparban dolgozók tömeges alkalmatlanságára. Az RTL Klub ellen folyamatosan lázadó Puzsér Róbert szerint a zsűrit nagyon tudatosan – négy különböző karakterre építve – rakták össze a produkció szervezői, ám ítésztársai nem szívesen vállalták a kendőzetlen véleménynyilvánítást, ellentétben vele. A következő tehetségkutatóba azonban csak nagyon szigorú feltételekkel ülne be a beszólásairól elhíresült ítész. Többek között csak akkor vállalna szerepet, ha beleszólhatna a kiscsillagok válogatásába, illetve nagyobb szabadságot kaphatna saját karaktere formálásában, hogy színesebbé tehesse a „puzsérságot”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top