Sztárok

Ő fedezte fel Radics Gigit

Teljesen lenyűgözte a lány hangja az énektanárnőt, amikor 8 évesen énekelni hallotta először. Már akkor biztos volt abban, hogy a tanítványa még sokra viszi – írja a Blikk.

Ő fedezte fel Radics GigitLeesett az álla Radics Gigi egykori magánénektanárának, amikor a 8 éves Radics Gigi belekezdett Cserháti Zsuzsa Hamu és gyémánt című slágerébe. „Megszeppent gombócka volt, amikor édesapja elhozta, hogy mérjem fel a tehetségét” – meséli Lengyel Judit. A salgótarjáni Váczi Gyula Művészeti Iskola magánének tanszakának vezető tanára személyesen intézte el az igazgatói engedélyt, hogy felvegyenek egy 14 évnél fiatalabb gyereket. Gyakorlatilag ő fedezte fel a Megasztár győztesét, akinek már beindult az amerikai karrierje. Elmondása szerint ilyen kiugró tehetséggel még sosem találkozott. Az énektanár szinte biztos volt a megasztáros győzelmében, mert mint mondja, Gigi – akiről Andy Vajna filmproducer is csak áradozott – klasszisokkal jobb volt a versenytársainál. Ám nemcsak a salgótarjáni énektanár, hanem már Endrefalván az alsó tagozatos iskolai tanára is felfigyelt a leányzó kivételes tehetségére. „Libabőrös leszek, valahányszor Gigi első iskolai fellépésére gondolok” – vallotta be Murányiné Percze Éva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top