Sztárok

Már nem akar pasizni Szabó Zsófi

A Jóban Rosszban színésznője a celebbulik helyett immár sportos életvitelével akar példát mutatni a rajongóknak. Férfiakból egyelőre nem kér, marad inkább a testépítésnél – írja a Bors.

Már nem akar pasizni Szabó ZsófiSzabó Zsófi a jellegzetes gömbölyded alakját mostanság szálkásabb, izmosabb külsőre „cserélte”. A sorozatsztár ugyanis új életcélt talált, mégpedig a nemes ügyek mellett való kiállást. A színésznő arra szeretné buzdítani a bátortalanabb lányokat, hogy próbálják ki a testépítést, mert neki is javára vált. „Amióta sportolok, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Megviselt a szakításom Mártha Imrével. Hosszú idő után most végre csak magammal foglalkozom, és nem egy rossz kapcsolatban vagyok, amely visszahúz” – vallotta be. Zsófi immár kerüli a feltűnést és a címlapokat, sőt a férfiakat is kizárta az életéből, ismerkedni pedig esze ágában sincs. Mint mondja, nem a celebbulikon szeretne tündökölni, hanem egy jó ügy mellett akar kiállni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top