Sztárok

Kislánya született az Amerikai pite sztárjának

Megszületett második kislánya Alyson Hannigan színésznőnek, akit itthon az Amerikai pitéből és az Így jártam anyátokkal sorozatból ismerhet a közönség.

Alyson Hannigan és férje, Alexis Denisof második közös gyermeke május 23-án született, ám a hírt csak most erősítették meg a People magazinnak. A pici a Keeva Jane Denisof nevet kapta. „Mindannyian remekül vagyunk” – közölte szűkszavúan a pár. Alyson kedden este Twitter-oldalára feltöltött egy fotót kislánya kezéről, és csak annyit írt a képhez „love”.

Alyson a Buffy, a vámpírok réme című sorozat forgatásán találkozott először Alexisszel, több mint tíz évvel ezelőtt. 2003-ban összeházasodtak, 2009-ben megszületett első gyermekük, Satyana Marie Denisof. Míg Alyson első terhességét nem írták bele az Így jártam anyátokkal című sorozatba, addig most nem kellett takargatnia pocakját a filmvásznon, mert a forgatókönyv szerint is kisbabát várt. Így a következő – valószínűleg utolsó – évadban Alyson csakúgy, mint otthon, a sorozatban is egy kisbabát nevelget majd.

 
Kislánya született az Amerikai pite sztárjának
 
Kislánya született az Amerikai pite sztárjának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top