Sztárok

Barbra Streisanddal vacsorázott Bill Clinton

Barbra Streisand és Bill Clinton közös jótékonysági vacsorán léptek fel a nők szívének egészségéért, melyen több mint 10 millió forintnak megfelelő összeget gyűjtött össze adományként az énekesnő.

Barbra Streisanddal vacsorázott Bill ClintonBarbra Streisand hatalmas jótékonysági vacsorát adott azzal a céllal, hogy az összegyűjtött adományokkal a nők szívének egészségét támogassa. Az énekesnő elmondta, felháborítónak és igazságtalannak tartja, hogy a kutatások elsősorban a férfiakra koncentrálnak, pedig évente egyre több nő hal meg szívbetegségben. A helyzetet a nemek közti hátrányos megkülönböztetésnek látja, és elfogadhatatlannak tartja, hogy még itt is megmutatkozik a nők hátrányos helyzete. A vacsorán Streisand énekelt is vendégeinek, Bill Clintont és beszédét pedig álló ováció fogadta. Az est végül csaknem 12 millió forintnyi adomány összegyűjtésével zárult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top