Sztárok

Ezért nem tartja meg a babát az RTL-es felesége

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, VV Fecó és várandós felesége a terhességmegszakítás mellett döntött. Sokan felháborodtak a döntésük miatt, itt nálunk, a fórumon is. Igaz, ez az ő magánügyük. A miértekről most először beszéltek.

Ezért nem tartja meg a babát az RTL-es feleségeA Való Világ egykori játékosa azt mondta a Blikknek, már befizette a kötelező összeget, ami a terhesség megszakításhoz kell, igaz, a szíve szakad meg, de egy 39 négyzetméteres panellakásba már nem tudnának három gyereket felnevelni. „Egy önkormányzati lakás jelenthetett volna megoldást, de ilyet a hivatalban ígérni sem mertek” – mondta Fecó a Blikknek.

A VV-hős beszélt a köztársasági elnök irodavezetőjével is. „Rendes volt, felvilágosított, hogy az adókedvezménnyel és a magasabb családi pótlékkal nem kerülhet több pénzbe a harmadik gyerek, de megértette, hogy egy öttagú családnak túl kicsi ez a lakás. Most tudnék nagyobbat bérelni, mert vannak fellépéseim, de ősztől már biztosan nem fognak falunapokra hívni” – panaszkodott Fecó.

Egy ilyen helyzetben egyetlen családnak sem könnyű meghozni a döntést. A legnehezebb vélhetőleg Angélának, aki kilenc évvel ezelőtt már elveszített egy babát. A kérdés már csak az, hogy – közszereplő ide vagy oda – vajon Fecó miért érezte szükségességét annak, hogy erről a jelenlegi helyzetről beszéljen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top