Sztárok

Megkérték a magyar X-faktoros kezét

Igyekszik otthon és a munkában is helytállni Bagosi Alexa, az X-Faktor felfedezettje. Hogy mi lett vele és hogyan alakult az élete a műsor óta, arról először beszélt.

Újra megkérték a magyar X-Faktoro kezétVégleg elváltak

Egy tízfős formációval járja az országot, egy étteremben is énekel minden pénteken este és még egy vidéki tévénél is saját műsora van Bagosi Alexának, aki még a régi pultos állását is megtartotta. Persze igyekszik a lehető legtöbb időt tölteni két csodálatos gyermekével, de azt mondja, ez a szakma lemondásokkal jár. „Elváltunk a férjemmel, és úgy egyeztünk meg, hogy most ő vállalja az oroszlánrészét a szülői teendőknek. Emiatt persze nagyok sok sarat kapok” – nyilatkozta egy hetilapnak Alexa, aki mint elmondta, igyekszik megtalálni a tökéletes harmóniát.

Komolytalan jelentkezők

Hogy van-e új férfi Alexa szívében? Nos, az énekesnő életének ezt a részét sem titkolja. „Sok komolytalan pasi próbál meg randira hívni. Ha kirakok egy friss képet az oldalamra, akkor engem is megtalálnák az »Alexa olyan szép vagy, mikor jössz hozzám feleségül« bókok. De nálam most hajtás van, nincs időm egy párkapcsolatra” – ecsetelte az egykori X-faktoros.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top