Sztárok

R. Kárpáti Pétert a TV2 csábítja

Tele van tervekkel a szappanoperából kiírt R. Kárpáti Péter. A Bors úgy tudja, hogy a konkurens tévécsatorna napi sorozatában ő lehet az új húzónév.

R. Kárpáti Pétert a TV2 csábítjaA Berényi Andrást 15 éven át alakító színész a Barátok közt következő évadjában is látható lesz, de R. Kárpáti Péter máris azokra az időkre gondol, amikor a biztonságot jelentő sorozat nélküli időszak következik az életében. Mint mondja, nem szeretné, ha bárki is sajnálná. „Olyan típusú pali vagyok, aki minden élethelyzetben megtalálja a maga útját, ami végül elégedettséggel tölti el” – hangsúlyozta a házasságát kétszer is megmentő sorozatsztár. Állítja, már évekkel ezelőtt megtalálta azokat a csatornákat, amelyek nem kötik a televíziózáshoz, és amiben más irányú ambícióit kiélheti. Elmondása szerint otthonosan mozog műsorvezetőként, egy talkshow-t is elvezet, írt már forgatókönyveket és színdarabokat is, ám egyelőre nem tudja, mely területen képzeli el magát a jövőben. Egyes hírek szerint esetleg átcsábítja magához a TV2 egyik napi sorozata, hiszen a neve garancia a sikerhez – értesült a bulvárlap. A Jóban Rosszban szappanoperában ugyanis vérfrissítésre kerül sor, és a folyosói pletykák szerint R. Kárpáti Péter lehet az egyik új húzónév.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top