Sztárok

VV Attila sorsa kilátástalan

Négy hónap telt el azóta, hogy VV Attila könnyek között megnyerte a Való Világ fődíját, de az ezzel járó lakás átadása egyre kérdésesebb, egyelőre csak reménykedik, hogy lesz valami megoldás.

VV Attila már sosem kapja meg a nyereménylakást?Attila kifizette ugyan az adósságait, de nyereménye további részeit egyelőre még nem élvezi. Az autó átvételével  ő maga vár, mert feleslegesnek tartotta, hogy nála legyen,  amíg nem tud vezetni. Az utazást idáig még nem kapta meg, és a nyereménylakás is egyre kérdésesebbé válik, írja a blikk.hu. Attila nincs elkeseredve, bízik a csatornában, de tény, hogy az építtető céggel nem sikerült a csatornának megegyeznie, így az már biztos, hogy az eredeti nyereményotthont a valóságshow győztese elfelejtheti. Azt reméli, sikerül valami megoldást találni a kérdésre, és biztos, ami biztos, egy lakást már ki is nézett Zuglóban arra az esetre, ha konkrét lakás helyett annak árát kapná meg a műsor készítőitől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top