Sztárok

Egy budai lakás árát drogozta el Szabó Győző

Mai áron számolva a színész 25 millió forintot fizetett kábítószerekért, amiből akár egy budai lakás is kitelne. A Valami Amerika sztárjának soha nem kellett lopnia, hogy füvet, heroint vagy kokaint vehessen – írja a Blikk.

Egy budai lakás árát drogozta el Szabó GyőzőA kilencvenes években 8 milliót, mai értéken számolva legalább 25 millió forintot, vagyis egy budai lakás árát költötte drogokra Szabó Győző, aki még Hajdú Pétert is kiakasztotta. Elmondása szerint neki valamiért mindig volt pénze, amit nagyon ügyesen kezelt, ezért a „cuccokra” rendszeresen megvolt az aranytartalék, azaz egy elkülönített keret. Emiatt soha nem kellett lopnia vagy eladnia bármit is az értékei közül. „Iszonyatosan sok pénzt költöttem drogra. Havonta körülbelül 90 ezer forintot” – vallotta be a 41 éves színész, aki gyakran mások helyett is fizetett. A népszerű színész 10 évig élt a drogok bűvöletében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top