Sztárok

Követik! Tom Cruise figyelteti Katie Holmest

Katie Holmes pénteken beadta a válópert, miközben férje Izlandon forgat. Nem véletlen, hogy pont ekkorra időzítette "szabadulását" Holmes, így gyermeke apja nem tudja zaklatni. Igaz, a szakítás bejelentése óta titokzatos férfi követi a színésznőt!

Amióta Katie Holmes pénteken nyilvánosságra hozta, hogy elhagyja férjét, és kibékíthetetlen ellentétre hivatkozva elindította a válást, egy perc nyugta sincs. Nemcsak a fotósok követik minden lépését, hanem két hatalmas, elsötétített autó is. Külföldi lapok feltételezése szerint Holmest a szcientológia „emberei” követik, mert az összeomlott Cruise nem tud most hazarepülni. „Mi nem követjük Katie-t, és a válásába sem veszünk részt” – mondta Gary Soter a szcientológia egyház egyik ügyvédje.

Mindenesetre a TMZ internetes oldal arról számol be, hogy Katie állandó megfigyelés alatt állt. Új New York-i lakása előtt mindig bizonyos „megfigyelők” várják.

Követik! Tom Cruise figyelteti Katie Holmest

Katie Holmes 5 év házasság után bontotta fel kapcsolatát Tom Cruise színésszel. A 33 éves Holmes a hírek szerint egyedüli felügyeletet szeretne megszerezni a gyermekelhelyezésben. Katie retteg, hogy Tom ráerőlteti saját vallását Surira.

A válásnak leginkább a színésznő szülei örülnek, ők már a házasság előtt könyörögtek lányuknak, hogy ne kösse össze az életét Tommal. Sokan arról is beszélnek, hogy ez a kapcsolat egy komoly szerződés része volt, mely öt évre szólt. Katie-nek gyermeket kellett szülnie a színésznek, míg Tom hírnevét, pénzt és sikerszerepeket ígért a fiatal nőnek, aki öt évig tartó házassága alatt 15 évet öregedett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top