Sztárok

Szakított a Megasztár álompárja

A tehetségkutató tini énekesnője az elfoglaltságaira hivatkozva dobta amerikai–magyar szerelmét. Benji szerint a környezete beszélte rá a szakításra Gigit, aki lenyűgözte a hangjával Quincy Jonest.

Szakított a Megasztár álompárjaVége a megaszerelemnek, immár külön utakon folytatja a tehetségkutató két tinije. Radics Gigi és Burgess Benji kapcsolata nem bírta ki, hogy a Megasztár megnyerésével járó kötelezettségek és lehetőségek a fiatal énekesnő minden percét lefoglalják. Benjinek nagyon fáj a szakítás, úgy érzi, ez nem Gigi döntése volt. „Sz…rul érzem magam, de büszkén” – panaszkodott a Blikknek a 17 éves amerikai–magyar tini, aki szerint Gigi hagyja magát befolyásolni; állítja, a lány környezete tanácsolta a szakítást. Mint mondja, neki az fáj leginkább, hogy Gigi ebbe belement, de elfogadta a lány döntését. Az egyre elfoglaltabb Megasztár-győztes bízik abban, hogy a barátság ennek ellenére megmarad köztük. „Rengeteg dolgom van, a jövőm építésével vagyok elfoglalva. Benjivel az igazából el sem kezdődött szerelem megmaradt egy szép barátság szintjén” – kommentálta a történteket a 15 éves Gigi.

Újabb külföldi felkérések

A fiatal tehetség egyébként a Montreux-i Jazzfesztiválon teljesen elbűvölte Michael Jackson egykori menedzserét, Quincy Jonest. A híres zenei producer állítja, Gigit a világ legjobb hangjai között kell számon tartani. A Bors értesülései szerint Gigi – aki a hírek szerint elképesztő sikert aratott – további fantasztikus felkéréseket kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top