Sztárok

Megverték Varga Viktort

Behúzott egy részeg a Csillag Születik műsorban ismertté vált énekesnek. Varga Viktor szerint azért ütötték ki, mert félmeztelenül bulizott – írja a Blikk.

Megverték Varga ViktortVarga Viktort egy belvárosi bárban ütötte le egy ittas vendég, az énekes szája felrepedt. A Csillag Születik tehetsége szinte félmeztelenül ment aznap este bulizni Herczeg Zoltán divatbemutatójára, ahol megtámadták. Az inzultus előtt Viktor a szórakozóhely főnökével vitázott, mivel a nagy melegben már a mellényétől is megvált. „A szórakozóhely főnöke odajött, és kérte, öltözzek fel. Mondtam neki, nagyon szívesen, de előbb mondjon egy ép érvet, hogy miért. Ekkor hátulról mögém lépett egy nagydarab férfi és megütött (…), ömlött a számból a vér” – meséli a történteket a csajozó énekes. Állítja, az a probléma, hogy túl sok a prűd ember. „Ennek a fickónak is csak annyi volt a baja, hogy fiatalok vagyunk, jól nézünk ki, és csinos lányokkal szórakoztunk. Én így, félmeztelenül járok egész nyáron” – magyarázza az énekes, aki nemrégen részegen okozott botrányt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top