Sztárok

Görög Zita volt párjával utazik

Az exmodell nem akar gyorsítani a tempón a friss kapcsolatában, ráadásul az időbeosztása sem engedi, hogy több időt töltsön udvarlójával. Nyaralni mindenesetre a volt párjával és gyermekeivel megy – írja a Blikk.

Nem tervez közös nyaralást Görög Zita az új hódolójával, a zenész Rakonczai Imrével, ráadásul a munkájuk miatt egész nyáron szinte csak egy-két lopott napot találkozhatnak. A műsorvezetőnő az exével, Seres Attilával és két gyermekükkel készül a Balatonra. Ám nem családi vakációra, hanem munka miatt, hiszen mindkét szülő tanít egy táborban. Mindemellett a gyermekeit egyedül nevelő modell az Óbudai Nyár háziasszonya, augusztusban pedig egy bevásárlóközpont gyermekprogram-sorozatán dolgozik. Nemcsak neki, hanem új barátjának is be van táblázva a nyara: önálló lemezén dolgozik, illetve fellépései vannak a Balatonon. Görög Zita szerint korai is volna egy együtt töltött nyaralás, ő egyelőre még csak óvatosan lépeget. „A hosszú kapcsolatok elkötelezettje vagyok, de nem szeretnék férjhez menni. Nem akarom a házasság törvényét a szerelem könnyedsége fölé helyezni” – jelentette ki a bomba formában lévő exmodell.

Görög Zitának nincs ideje az új pasijára

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top