Sztárok

Válik Xantus Barbara

Menthetetlen a házasságuk, a színésznő és rendező férje már beadta a válási papírokat a bíróságra. A gyerekeket heti váltásban nevelik majd – írja a Blikk.

Válik Xantus BarbaraKözel két évtized együtt töltött idő után már biztos, hogy külön utakon folytatja tovább életét Xantus Barbara és Szurdi Miklós. A népszerű színész-rendező házaspár már intézi a válással kapcsolatos hivatalos papírokat. Xantus Barbara és a 17 évvel idősebb rendező még a Família Kft. forgatásán szeretett egymásba; a válásukat csendben, békésen intézik. Xantusék továbbra is árulják a közös családi házat, hogy annak az árából két külön lakást vehessenek. Igyekeznek mindent úgy alakítani, hogy a gyerekeknek – a 15 éves Pannának és a 9 éves Balázsnak – a lehető legjobb legyen. „Úgy oldottuk meg, hogy egy hetet nálam, egy hetet pedig az édesapjuknál töltenek. Mikivel külön élünk, de mint embert továbbra is nagyon szeretjük egymást” – vallotta be a vaginaklubot alapító 44 éves színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top