Sztárok

Meglógott a zárt osztályról a magyar zenész

Nem bírta elviselni szobatársait MC Hawer, ezért meglépett a pszichiátriáról. A mulatós zene egykori sztárja állítja, egyedül is meg tud birkózni az alkoholizmusával – írja a Bors.

Meglógott a zárt osztályról a magyar zenészAlkoholfüggősége miatt MC Hawer önként vonult be egy fővárosi kórház ideg- és elmeosztályára, s most önként is távozott onnan, mondván, nehezen viselte el, hogy a betegtársai folyamatosan kötekednek vele. „Skizofrénokkal voltam összezárva, akik megloptak és belém kötöttek, ezért azt mondtam, én most innen tiplizek” – mesélte a rapper, aki azóta a gyógyszereknek és az akaraterejének köszönhetőnek nem iszik. „A sóvárgás az nem múlt el, de a pirulák segítenek ellenállni a kísértésnek” – vallotta be Hawer, akire most a fia felügyel. A zenész bizakodik; állítja, sikerülni fog leszokni az alkoholról, mert nagyon akarja, sőt a fellépéseit sem mondja le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top