Sztárok

Igazi vér folyt a Bruce Willis-film forgatásán

Egy óriási szélgép okozott sérülést a robbantásos jelenetek forgatásán. A készülék magyar kezelőjének a fejét a kiérkező mentősöknek kellett összevarrniuk – írja a Blikk.

Igazi vér folyta a Bruce Willis-film forgatásánIjesztő baleset történt a Drágább, mint az életed című Bruce Willis-film budapesti forgatásán hétfőn délután, amikor is éppen egy robbantásos jelenetet vettek fel a filmhez – értesült a bulvárlap. Az Opera mögött dolgozó stáb egyik tagját a hatalmas, másfélszeres embermagasságú szélgép véletlenül fejbe vágta, de olyan erővel, hogy mentőt kellett hívni hozzá. A baleset következtében a szélgép magyar kezelőjének egy mély vágás keletkezett a homlokán. A sérült férfit először a stáb orvosa látta el: lemosta a sebet, majd megnézte, hogy mennyire komoly. A kiérkező mentősök a helyszínen varrták össze a sebét, nem kellett végül elvinni a sérült stábtagot. Egyébként nem ez volt az első baleset a budapesti filmforgatáson, korábban az egyik főszereplő dublőre sérült meg súlyosan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top