Sztárok

Rejtegeti gömbölyödő pocakját a 90-es évek sztárja

Egy hónapja jelentette be a Rómeó és Júlia mozi sztárja, Claire Danes, hogy kisbabát vár. Ám egyelőre nem akarja, hogy a lapok a gömbölyödő pocakjával legyen tele.

Rejtegeti gömbölyödő pocakját a 90-es évek sztárjaSzerdán kapták lencsevégre Claire Danes színésznőt a Los Angeles-i repülőtéren. Habár a híresség alig egy hónappal ezelőtt megerősítette a pletykákat, hogy kisbabát vár, egyelőre bő ruhákkal takargatja pocakját. „Nem szeretné, ha azzal lenne tele minden lap, hogy kisbabát vár” – mondta Danes egyik ismerőse.

Claire Danes és Hugh Dancy öt évvel ezelőtt, az Este című film forgatásán ismerkedtek meg, és 2009-ben házasodtak össze, egy zártkörű ceremónián. „Szeretem a házasságot, biztonságban érzem magam. Sokat segít, ha olyan emberhez mész feleségül, akibe szerelmes vagy. Néha ránézek, és arra gondolok: mennyire jóképű! Megfontolttá és boldoggá tesz, hogy velem van” – áradozott férjéről egy korábbi interjújában Danes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top