Sztárok

Ők már biztos ott lesznek a The Voice zsűrijében

Mester lesz Caramelből, a TV2 ugyanis leigazolta az ősszel induló tehetségkutatójához. Malek Andrea pedig kiütötte a nyeregből Szinetár Dórát. A külföldön élő énekesnőt a konkurencián mentorkodó öccse ellen indítja a tévécsatorna.

Ők már biztos ott lesznek a The Voice zsűrijébenHamarosan startol a The Voice – Magyarország hangja című produkció, s az álomzsűri is már javában alakul. A TV2 tárgyalásokat folytat több, országszerte is ismert és elismert zenésszel. A Blikk úgy tudja, hónapok óta folynak a válogatások a lehetséges ítészek között, ám a végső négyes még nem alakult ki. Jelenleg Caramel és Malek Andrea áll a legközelebb ahhoz, hogy az új tehetségkutató zsűrijében helyet foglaljon. A TV2 eddig olyan neves zenészekkel tárgyalt eddig, mint Somló Tamás, Hevesi Tamás, Kóbor János, Deák Bill Gyula, Mező Misi (a Magna Cum Laude frontembere) és Fehér Balázs (a The Carbonfools énekese). Korábban pedig Ákos és Lagzi Lajcsi neve is felmerült.

A Nők Lapja Café úgy értesült, hogy a „hölgy mesterek versenyében” Malek Andrea és Király Linda között dőlt el, hogy ki ül ősztől a Voice székébe. És a hírek szerint Malek Andrea szembekerül a rivális tévécsatornán az X-Faktorban mentorkodó öccsével, Malek Miklóssal.

A Bors úgy tudja, nagyszerűen szerepelt Malek Andrea a próbaválogatás alatt; remekül értékelt, helytálló és elfogulatlan kritikákat fogalmazott meg. A TV2-es berkekből származó hírek szerint egyben jó is lehet a konkurenciának, hogy testvére, Miklós az RTL-es műsorban szerepel, így mindenképpen izgalmas lesz, ahogy a két testvér élő adásban verseng egymással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top