Sztárok

Nagyot bukott Stohl

Hat előadás helyett csak hármat lehetett megtartani A Tenkes kapitánya című musicalből, és azokon sem volt telt ház. A siklósiak szerint egy börtönviselt színészre senki sem kíváncsi – írja a Bors.

Nagyot bukott StohlÉvekig sikerrel futott A Tenkes kapitánya Siklóson Stohl András főszereplésével, de idén elmaradtak az előadások, és a többin sem volt telt ház. A helyi pedagógusok szerint nem véletlen, hogy idén kevesen voltak kíváncsiak a darabra, hiszen „melyik szülő szeretné, ha utódja egy börtönviselt emberért rajongana”. Stohl kollégái úgy vélik, bár elmaradtak előadások, és kevés is volt a néző, mindezekért azonban korántsem a tavasszal szabadult színész a felelős. Állítják, a gazdasági helyzet nagyon rányomja a bélyegét a kulturális életre, és ez A Tenkes kapitányánál is megmutatkozott. Ugyan Koncz Gábor is hallotta a pletykákat, miszerint Stohl rovott múltja tett be a musicalnek, és a siklósiak nem akarták, hogy éppen a börtönviselt színész játssza az ikonikus hőst, ám ő nem hiszi, hogy emiatt nem jöttek el az előadásokra a helyiek. Mindenesetre a várszínházat üzemeltető cég ügyvezető igazgatóját, Balikó Tamást – a nyári produkció sikertelensége miatt – leváltotta a képviselő-testület.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top