Sztárok

Kompromittáló képek a TV2 sztárjától

A tilosban parkolók ellen veszi fel harcot a Mokka műsorvezetője, mert bosszantja az autósok szabálytalankodása – írja a Blikk.

Hadat üzent Tatár CsillaTatár Csillát felháborítják azok az autósok, akik másokat akadályozva parkolnak szabálytalanul. A 29 éves műsorvezetőnő a róluk készült fotóit rendszeresen feltölti a legnagyobb közösségi portálra. Mint mondja, az háborítja fel a legjobban, amikor valaki szándékosan teszi le rossz helyre az autóját. „Aki vezet, az tudja, hogy alkalmanként adódik olyan helyzet, amikor nem vesz észre egy táblát, és rossz helyen áll meg, én is jártam már így, de itt nem erről van szó” – jelentette ki a három gyermekre vágyó TV2-s. A fotók feltöltésétől azt reméli, hogy hatni tud az emberekre, s talán eljut hozzájuk az üzenete. „Természetesen nem direkt ezt lesem, de ha egy nagymamának ki kell mennie a babakocsival az úttestre azért, hogy elférjen a járdán álló autótól, az felháborító” – hangsúlyozta a testével korábban elégedetlen tévés.

 

 

 

 

Kompromittáló képek a TV2 sztárjától

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top