Sztárok

Michael Phelps megmutatta új barátnőjét

Michael Phelps az amerikai olimpiai keret egyik legnagyobb és legsikeresebb sportolója, aki pályafutása 18. aranyérme mellé most egy bombázó barátnőt is beújított.

A 27 éves úszózseni, az amerikai Michael Phelps minden idők legeredményesebb olimpikonja lett, és fiatal kora ellenére összesen három olimpián szerepelt már sikerrel. Michael Phelps érmei mellett a magánélete váltja ki a legnagyobb érdeklődést, ám ezzel kapcsolatban a sztár már közel sem olyan közlékeny.

Michael Phelps megmutatta új barátnőjét

Legújabb, modell barátnőjével egyes hírek szerint már közel öt hónapja együtt van, Phelps mégsem hajlandó nyilatkozni a szőke szépségről. Az eddigi titkolózás ellenére a sportoló hétfőn éjjel magával vitte a 25 éves Los Angeles-i lányt is egy londoni partira, ami az első rendezvény volt, amint Megan Rosseevel közösen jelentek meg. Bár láthatóan szívesen pózoltak együtt a kamerák előtt, a kapcsolatukra vonatkozó újságírói kérdések elől már kitértek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top