Sztárok

Tartalékait éli fel a Barátok közt sztárja

Veszélybe került a tévés és színházi munkáit elvesztő Németh Kristóf megélhetése. A szappanoperából kiírták, a színháza pedig menthetetlen, ám ő bizakodik – írja a Blikk.

 Tartalékait éli fel a Barátok közt sztárjaNem elég, hogy tizenkét év után távoznia kellett a Barátok köztből Németh Kristófnak, most még a Kamaraszínházzal kapcsolatos tervei is dugába dőltek. A színész ugyanis igyekezett minden követ megmozgatni, hogy ne zárják be a teátrumot. Tavasszal még úgy tűnt, hogy a sorozatból való távozás után mentőövként érkezhetne a kamaraszínházas igazgatói poszt, ami talán pótolta volna azt a bevételkiesést, amit a sorozat hiánya okoz. De nem így lett, a színész számára eltűntek a biztos bevételi forrásai. Ráadásul Németh Kristófnak a kisfiáról, Lóciról is gondoskodnia kell. A színész egyelőre nem aggódik, mint mondja, örül, hogy mindig is spórolós volt, ám bízik abban, hogy sikerül kilábalnia a bajból. „Való igaz, hogy mostanában jóval kevesebb folyik majd be a konyhára, sőt ami egyáltalán befolyik, az sem abból a szakmából, amiből diplomám van. Édesapám közgazdász volt, takarékosságra tanított a kezdetektől fogva” – vallotta be az elvált színész, aki továbbra sem tett le a Kamaraszínházzal kapcsolatos terveiről.

 

Kattints a képre és nyerj!
                                          Kattints a képre és nyerj!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top