Sztárok

Mellplasztikára készül a megasztáros

Szecsődi Karcsi a Megasztár 4-ben még férfiként énekelt, ám a hormontablettáknak köszönhetően immár nőies külsővel büszkélkedhet. Akár bikinifelsőt is felvehet a duzzadó keblei miatt – írja a Blikk.

Mellplasztikára készül a megasztárosHormonkezeléssel növesztett mellet az egykori megasztáros. Szecsődi Karcsi sokáig férfitestbe született nőnek érezte magát, ám idővel rászánta magát arra, hogy nemet váltson. Az alig húszéves énekes mióta ezt a lépést megtette, végre igazi nőnek érzi magát. Karcsi hónapokon át hormonokat szedett, s ennek köszönhetően már bátran visel bikinifelsőt a strandon, a melle ugyanis megnőtt, ám most úgy döntött, hamarosan kés alá fekszik. Mint mondja, iszonyatosan megviseli a szervezetét a hormontabletta, folyamatosan rosszullétek gyötrik, ezért abba is hagyja a szedésüket, és inkább implantátumokat ültet be, hogy még nagyobb legyen a melle.

 

 

 

 

 

 

Kattints a képre és nyerj!
                                      Kattints a képre és nyerj!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top