Sztárok

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra válik

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán sajtóközleményben jelentették be, hogy három hónapja külön élnek, és úgy döntöttek, elválnak.

Berecki Zoltán és Szinetár Dóra válik!Az utóbbi hetek sztárpárok válásaitól hangosak. A hullám most úgy tűnik, a magyar színész házaspárokig is eljutott, legalábbis ami Szinetár Dórát és Bereczki Zoltánt illeti. Először az Operettszínháztól váltak meg közösen, most pedig közleményben jelentették be, hogy magánéletükben is külön utakat választanak, és már három hónapja külön élnek, derül ki a Blikkből. „Döntésünket teljes egyetértésben hoztuk, kapcsolatunk továbbra is egymás tiszteletén és megértésén alapul” – nyilatkozták. Külön hangsúlyozták, hogy továbbra is közösen fognak gondoskodni gyermekeikről.

Dóra már egy évvel ezelőtt is így nyilatkozott: „Az évfordulóinkat rendszeresen a koncerteken, autópályákon töltöttük. Hazugság lenne, ha azt állítanám, hogy minden pillanatban harmóniában és rózsaszín felhők között élünk. Szélsőségesen éljük az életünket. Mindig is lesznek vitáink, de a szeretet, amit egymás iránt érzünk, megkérdőjelezhetetlen”

Többen állítják: mindkettejüknek új partnere van (Dóra esetében egy kollégáról beszélnek) – de ezt a hírt az érintettek nem erősítették meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top