Sztárok

Megvan Bochkor új munkája?

A Bumeráng műsorvezetője úgy tűnik, már nem tér vissza a mikrofon mögé, inkább a képernyőt választja. A TV2 Megasztárjának zsűritagja a csatorna reggeli műsorában mutatkozhat be – írja a Blikk.

Megvan Bochkor új munkájaA parkolópályára került rádiós a TV2 képernyőjén tér vissza, mégpedig a Mokka műsorvezetőjeként – értesült a bulvárlap. Már korábban is felmerültek olyan hírek, miszerint Bochkor Gábor a televíziózás felé kacsingat, s most úgy tűnik, hogy valóra is válnak ezek a törekvései. Mint a bulvárlap megtudta, az exbumerángos – akinek a párja, Várkonya Andrea szintén a csatornánál dolgozik – nem sokkal azután kezdett tárgyalni a TV2-vel, hogy kiderült, a Neo FM csődeljárást kezdeményezett. „A Mokka műsorvezetői nagyon erős csapatot alkotnak, nincs rá okunk, hogy változtassunk a jelenlegi felálláson” – reagált a Blikk megkeresésére Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top