Sztárok

Balesete volt Kapócs Zsóka apjának

Autókat és garázskapukat tört össze lakása előtti parkolóban a színésznő édesapja. Az idős férfit vérvételre vitték a rendőrök – írja a Blikk.

Tört-zúzott Kapócs Zsóka apjaA saját Opeljén kívül két másik autót is összetört az Operettszínház új csillagának, Kapócs Zsókának az édesapja, a káposztásmegyeri otthona előtt.

A parkolóból kiálló férfi teljes gázzal nekitolatott a mögötte lévő garázskapuknak is. A bulvárlap úgy tudja, a hatalmas csattanássorozatot hallva a lakók ijedten szaladtak az erkélyre. A csattanás akkora volt, hogy az Opel teljes csomagtartórésze eltűnt, az ablakai pedig kitörtek.

A kiérkező rendőrök az idős férfit vérvételre is elvitték. A versenyautójával pár hónapja boruló színésznő másnap érkezett a helyszínre, ahol megpróbált segíteni. A Blikk értesülése szerint Zsóka édesapja pár tízezer forintért túladott a teljesen ronccsá vált Opelen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top