Sztárok

A pénz miatt távoztak a sorozat sztárszínészei

Újraindul a Hacktion című sorozat, ám hűlt helye az eredeti szereplőgárdának. Oroszlán Szonja és Hujber Ferenc is távozni kényszerült a szériától, pedig ők a kezdetek óta főszereplők voltak – írja a Blikk.

Kirúgták a sorozat sztárszínészeitPár hónapos szünet után néhány héten belül ismét elindult a Hacktion, de teljesen új arcokkal. Mint a bulvárlap megtudta, a változások mögött pusztán anyagi tényezők állnak. Az adásonként eddig 22 millió forintból gyártott sorozat ugyanis nem hozta a várt nézettséget.

Az m1 tehát úgy döntött, nem szünteti meg a szériát, inkább kurtít a költségvetésen, ennek pedig több sztárszínész látta a kárát. Távozni kényszerült a sorozatból Oroszlán Szonja, Hujber Ferenc és Szente Vajk is. Fonyó Gergely vezető rendező szerint azért kellett megújítani a heti sorozatot, hogy más korosztályhoz is eljuthasson a széria, amelybe Anger Zsolt, Klem Viktor és Erdélyi Tímea érkezik új főszereplőként. Hujber Ferenc – akinek a forgatások a magánéletét is megviselték – állítja, épp jókor jött, hogy eltűnik a sorozatból, mert már nagy szüksége volt egy kis regenerációs időszakra, és a kisfiával is több időt akar tölteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top