Sztárok

Győzike rokonaira is rászáll az adóhivatal

Meghosszabbították a showman ellen pénzmosás gyanújával indított nyomozást. Ráadásul az adóhatóság Győzike egész rokonságára kiterjeszti az ellenőrzést - írja a Blikk.

Győzike családjára is rászáll az adóhivatalMár a Törökországban nyaralt Gáspár Győző tavaly elhunyt nagymamájának vagyonosodását is vizsgálja az adóhatóság, így ismét meghosszabbították a pénzmosás gyanújában folyó nyomozást. A bulvárlap értesülése szerint Győzike anyósa is érintett az ügyben, egy offshore cég vagyonát pedig zárolta a hatóság. Ám Győzike öccse, apja, és más családtagok, rokonok és ismerősök vagyonosodását, vállalkozásait, könyveléseit is ellenőrizheti az adóhatóság. Mint a Blikk a Nógrád Megyei Főügyészségtől megtudta, Győzike, egy ismerősét és egy rokonát adócsalással, illetve pénzmosással gyanúsítják. Az egyszer lezárt, majd augusztus elejéig tovább folytatott nyomozást pedig december 8-ig meghosszabbította a Legfőbb Ügyészség, mivel Győzike vallomása miatt szerteágazó adatokat, kapcsolatrendszereket kell vizsgálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top